[PRIJATÝ] Marksmanship Hunter Delyria
2 posters
Strana 1 z 1
[PRIJATÝ] Marksmanship Hunter Delyria
Game info
Nick: Delyria
Class: Marksmanship Hunter
Jak dlouho hraješ za svojí class: 6rokov
Zkušenosti s raidy na Cataclysmu : zatiaľ len to čo je sprístupnené na TS. tj.: Argaloth a BoT
Main Talenty,off talenty,odkaz na armory: http: //armory twinstar cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Delyria
Profese: ench/jwc
screen UI z raidu -DPS/TPS/HPS: nemám žiadny zatiaľ z cata. Priložím až ho budem mať.
Theorycraft(tvůj gameplay,gemovani,priorita statů(popř cap.) atd..): tak samozrejme hit cap, primárny stat agilita
Kde čerpáš svoje vědomosti o classe?: keď niečo potrebujem vygooglim si to
Funkční mumble,mikrofon (podmínka): y mmbl aj mic mám
Předchozí guildy,důvod odchodu: na cata žiadna. od spustenia som u vás.
Proč zrovna my? : som tu od začiatku cata a myslím že je tu kopa schopných ľudí či do pve alebo pvp.
Proč by jsme tě meli přjmout,co nám jako member guildy nabídneš?: ponúkam dlhoročné skúsenosti s wow top hunt skill a pohodu do kolektívu.
Real Life info
Věk: 20
Kolik času trávíš ve hře,máš čas od 20:00 a které dny? : hrám takmer každý deň, čo sa týka raid time ideálne cez týždeň od tej 20:00+
Jsi schopný pravidelně naštevovat forum? : y
Něco o sobě: mám rád hudbu rôzne kultúrne akcie knihy wow
Chceš něco dodat?: ani nie
Nick: Delyria
Class: Marksmanship Hunter
Jak dlouho hraješ za svojí class: 6rokov
Zkušenosti s raidy na Cataclysmu : zatiaľ len to čo je sprístupnené na TS. tj.: Argaloth a BoT
Main Talenty,off talenty,odkaz na armory: http: //armory twinstar cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Delyria
Profese: ench/jwc
screen UI z raidu -DPS/TPS/HPS: nemám žiadny zatiaľ z cata. Priložím až ho budem mať.
Theorycraft(tvůj gameplay,gemovani,priorita statů(popř cap.) atd..): tak samozrejme hit cap, primárny stat agilita
Kde čerpáš svoje vědomosti o classe?: keď niečo potrebujem vygooglim si to
Funkční mumble,mikrofon (podmínka): y mmbl aj mic mám
Předchozí guildy,důvod odchodu: na cata žiadna. od spustenia som u vás.
Proč zrovna my? : som tu od začiatku cata a myslím že je tu kopa schopných ľudí či do pve alebo pvp.
Proč by jsme tě meli přjmout,co nám jako member guildy nabídneš?: ponúkam dlhoročné skúsenosti s wow top hunt skill a pohodu do kolektívu.
Real Life info
Věk: 20
Kolik času trávíš ve hře,máš čas od 20:00 a které dny? : hrám takmer každý deň, čo sa týka raid time ideálne cez týždeň od tej 20:00+
Jsi schopný pravidelně naštevovat forum? : y
Něco o sobě: mám rád hudbu rôzne kultúrne akcie knihy wow
Chceš něco dodat?: ani nie
Delyria- Počet príspevkov : 1
Similar topics
» [PRIJATÝ] Etc - Warlock
» [Přijat] Morghold - Hunter - Marksmanship
» [PRIJATÝ] Nayer - Mage
» [PRIJATÝ] Sx hunter
» [PRIJATÝ] Sailer- survival hunter
» [Přijat] Morghold - Hunter - Marksmanship
» [PRIJATÝ] Nayer - Mage